Zioła na libido

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Rozmeline
Początkujący ✽✽
Choroba: nie ustalono
województwo: łódzkie

Zioła na libido

Post autor: Rozmeline » 15 gru 2022, 13:38

Czy któraś z was korzystała z ziół? Jakieś tabletki, herbatki? I czy zadziałało?

karpaty
Debiutant ✽
Choroba: niesklasyfikowane NZJ u dziecka
województwo: lubelskie

Re: Zioła na libido

Post autor: karpaty » 20 gru 2022, 09:04

Polecam spróbować ostrych papryczek chili oraz imbiru, które przyspieszą krążenie krwi i sprawią, że wszystkie organy będą dobrze ukrwione ;) niezły jest też miłorzab Przeprowadzone nad nim badania wykazały znaczne poprawienie się funkcji seksualnych zarówno u mężczyzn, jak i u kobiet.
Jesli chodzi o suplementy to bardzo dobry jest wspomniany tutaj sex elixir bo ma w sobie wiele składnikow które pozytywie wpywają na libido.

Rozmeline
Początkujący ✽✽

Post autor: Rozmeline » 20 gru 2022, 09:35

No wlasnie szukam naturalnych suplementów. Szukam w necie jakiegoś miksu takich ziółek, chociaż widziałam, że można na wagę poszczególne składniki kupić, tylko w jakich proporcjach ?

karpaty
Debiutant ✽
Choroba: niesklasyfikowane NZJ u dziecka
województwo: lubelskie

Post autor: karpaty » 20 gru 2022, 11:22

Można kombinować, jednak sama kombinowałam jakis czas i potem mi sie odechciało. Wolę kupic sobie juz gotowy środek. Jeśli chodzi o sex elixir to wystarczy kilka kropelek do napoju i powinno znacznie poprawić u Ciebie ochotę. Oczywiście jesli masz chociaż trochę ochoty na seks i jeśli jest atmosfera. Bo jeśli jesteś przykładowo wkurzona na swojego faceta to nawet najdroższy środek na podniecenie nie podziała.

Rozmeline
Początkujący ✽✽

Post autor: Rozmeline » 20 gru 2022, 13:11

Sex elixir faktycznie fajny. Pobudza, ale chyba nie podnieca jak widok faceta wychodzącego spod prysznica, czyli żywy afrodyzjak ;) Ogolnie polecam jako dodatek, jeśli chcesz sobie wypróbować jakis afrodyzjak, jak działa.

haniadomanska
Debiutant ✽
województwo: mazowieckie
miasto: Warszawa

Post autor: haniadomanska » 08 cze 2024, 06:20

Dziewczyny ja stosuję taka rewelacyjna mieszankę ziół z Brazylii chyba Meksyku w formie rozpuszczalnych tabletek. W Polsce można je znaleźć w internecie jak się poszuka pod nazwą - feminam libido (trzeba trochę poszukać). Te zioła z tego co wyczytałam były stosowane wieki temu przez Inków i Azteków podczas orgii :)). Powiem wam że one naprawdę działają na mnie a jak jeszcze podkręcę czyli pokruszę i rozpuszczę sobie w jakimś winie albo jakimś innym słabszym alkoholu to ochota na seks jest piorunująca nawet mam czasami orgazm jak partner odpowiednio się spisze. Zaznaczę jeszcze że jednorazowo stosuje więcej niż napisane na opakowaniu zamiast jednej tableteczki to trzy (tak polecali inni na forach). Teraz nastawiam sieę na dłuższe branie czyli jedna tabletkę dziennie przez 2 miesiące wyczytałam że dużo kobiet tak stosuje żeby podtrzymać ciągłe libido oraz podobno działa to ogólnie dobrze na chęć do życia, samopoczucie i ciekawostka - większe zainteresowanie ze strony mężczyzn :). Ciekawe, przetestuje to :)

dacincravy
Debiutant ✽
Choroba: niesklasyfikowane NZJ u rodzica
województwo: pomorskie

Post autor: dacincravy » 26 wrz 2025, 16:33

Hey, when you're looking for “sex nearby,” I usually launch local dating apps (especially those that show people in your city) and filter by distance. Combine this with attending social events — join meetups, sign up for dance classes, or volunteer. You'll meet people naturally. When you meet someone online, choose a comfortable public place for your first meeting where you'll feel safe and can relax.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ziołolecznictwo”