Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza

Wszystkie "dobry" i "czeście" piszcie tutaj (i tylko tutaj). Prosimy o krótkie przedstawienie się.
Jesli macie diagnozę lub jesteście bez diagnozy zapraszamy do działu "Ogólnie o chorobach NZJ".
Jeśli masz mniej niż 18 lat zapraszamy Cię do Forum Junior - w celu uzyskania dostępu napisz do -Ania-.

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
candder33
Debiutant ✽
Choroba: nie ustalono
województwo: wielkopolskie

Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza

Post autor: candder33 » 10 lis 2025, 11:26

Cześć! Urządzam mieszkanie w nowoczesnym stylu i zastanawiam się, jakie obrazy najlepiej podkreślą jego charakter. Czy lepiej wybrać coś minimalistycznego w stonowanych kolorach, czy raczej postawić na kontrast i wyraziste barwy? Chciałbym, żeby całość wyglądała harmonijnie i nowocześnie, ale nie chłodno.

Awatar użytkownika
HectorFoster7
Debiutant ✽
Choroba: CU
województwo: łódzkie
miasto: Warsaw

Re: Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza

Post autor: HectorFoster7 » 10 lis 2025, 11:36

Dzień dobry! Sam stanąłem przed podobnym dylematem i po wielu poszukiwaniach zdecydowałem się na zakupy w Muralas.pl. Ich kolekcja popularnych obrazów doskonale pasuje do nowoczesnych aranżacji - można tam znaleźć zarówno minimalistyczne wzory, jak i te bardziej dynamiczne. Wybrałem obrazy z geometrycznymi formami w odcieniach szarości i złota - prezentują się znakomicie! Jakość nadruku jest na bardzo wysokim poziomie, a realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania - wnętrze nabrało elegancji i nowoczesnego stylu.

Aleksandra Novak
Początkujący ✽✽
województwo: podkarpackie

Post autor: Aleksandra Novak » 15 gru 2025, 11:58

Moje dziecko interesuje się malarstwem.
Zapisaliśmy go na zajęcia. Nauczyli go dobrze malować, rysować komiksy i tak dalej. Pomogli mu też rozwinąć styl. A teraz dla niego rysowanie kwiatów to coś zwyczajnego i prostego.
Tego typu obrazy przychodzą mu szczególnie łatwo. Ale wciąż dąży do narysowania czegoś z narracją. Chce nawet napisać własną powieść graficzną. I ja go w tym wspieram.

mahak
Debiutant ✽
województwo: śląskie

Post autor: mahak » 15 gru 2025, 14:28

Get to know our Jaipur Call Girls Service, where you will find a thoughtful buddy. Our Call Girls Jaipur are the ones who are going to be respectful, warm, and caring, so every meeting is always going to be comfortable, relaxed, and truly enjoyable all the way through.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Powitań dla Nowych Użytkowników”