Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- candder33
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: wielkopolskie
Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza
Cześć! Urządzam mieszkanie w nowoczesnym stylu i zastanawiam się, jakie obrazy najlepiej podkreślą jego charakter. Czy lepiej wybrać coś minimalistycznego w stonowanych kolorach, czy raczej postawić na kontrast i wyraziste barwy? Chciałbym, żeby całość wyglądała harmonijnie i nowocześnie, ale nie chłodno.
- HectorFoster7
- Debiutant ✽
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
- miasto: Warsaw
Re: Jak dobrać obrazy do nowoczesnego wnętrza
Dzień dobry! Sam stanąłem przed podobnym dylematem i po wielu poszukiwaniach zdecydowałem się na zakupy w Muralas.pl. Ich kolekcja popularnych obrazów doskonale pasuje do nowoczesnych aranżacji - można tam znaleźć zarówno minimalistyczne wzory, jak i te bardziej dynamiczne. Wybrałem obrazy z geometrycznymi formami w odcieniach szarości i złota - prezentują się znakomicie! Jakość nadruku jest na bardzo wysokim poziomie, a realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Efekt końcowy przerósł moje oczekiwania - wnętrze nabrało elegancji i nowoczesnego stylu.
-
Aleksandra Novak
- Początkujący ✽✽
- województwo: podkarpackie
Moje dziecko interesuje się malarstwem.
Zapisaliśmy go na zajęcia. Nauczyli go dobrze malować, rysować komiksy i tak dalej. Pomogli mu też rozwinąć styl. A teraz dla niego rysowanie kwiatów to coś zwyczajnego i prostego.
Tego typu obrazy przychodzą mu szczególnie łatwo. Ale wciąż dąży do narysowania czegoś z narracją. Chce nawet napisać własną powieść graficzną. I ja go w tym wspieram.
Zapisaliśmy go na zajęcia. Nauczyli go dobrze malować, rysować komiksy i tak dalej. Pomogli mu też rozwinąć styl. A teraz dla niego rysowanie kwiatów to coś zwyczajnego i prostego.
Tego typu obrazy przychodzą mu szczególnie łatwo. Ale wciąż dąży do narysowania czegoś z narracją. Chce nawet napisać własną powieść graficzną. I ja go w tym wspieram.
-
mahak
- Debiutant ✽
- województwo: śląskie
Get to know our Jaipur Call Girls Service, where you will find a thoughtful buddy. Our Call Girls Jaipur are the ones who are going to be respectful, warm, and caring, so every meeting is always going to be comfortable, relaxed, and truly enjoyable all the way through.