Jaki podkład do tłustej cery?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
- kafka
- Początkujący ✽✽
- Choroba: CD
- województwo: małopolskie
Re: Jaki podkład do tłustej cery?
Latem też, ale wiadomo, skromniutko. Maski nie zrobi, jeśli się prawidłowo dobierze odcień. A spłynąć - przy 30 stopniach i np. przebieżce na 9 piętro po schodach w pracy każdy fluid spłynie, trzeba by chyba używać markowego kamuflażu. Ale szczerze mówiąc ja mam opory przed grubą warstwą szpachli w trakcie upałów, wtedy lepiej sprawdza się puder w kamieniu, jeśli już coś trzeba nałożyć.
- Brawurka
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: warmińsko-mazurskie
Ja używam latem CS, ale skromniej. Z tego co wiem to musy są najlżejsze na lato, trzeba próbować. Mi nawet pasował jakiś chyba Maybelline.
Warto też iść sieciówki i poprosić o próbki, dają właśnie podkłady do cer problemowych, ale ceny są już dość wysokie za opakowanie.
Warto też iść sieciówki i poprosić o próbki, dają właśnie podkłady do cer problemowych, ale ceny są już dość wysokie za opakowanie.
-
- Debiutant ✽
- Choroba: nie ustalono
- województwo: opolskie
Hej Wszystkim
Pytanie do osób, używających podkładu Estee Lauder Double Wear https://www.cocolita.pl/estee-lauder-double-wear
Jak Wam się sprawdza? Lubicie go?
Jak go używać? Co pod niego? Jak aplikować? Czym wykończyć? Z czym mieszać?
Możecie napisać wszelkie rady na ten podkład
Nie ukrywam, że wolałabym poczytać opinie przed zakupem, bo sam podkład tani nie jest.

Pytanie do osób, używających podkładu Estee Lauder Double Wear https://www.cocolita.pl/estee-lauder-double-wear
Jak Wam się sprawdza? Lubicie go?
Jak go używać? Co pod niego? Jak aplikować? Czym wykończyć? Z czym mieszać?
Możecie napisać wszelkie rady na ten podkład

Nie ukrywam, że wolałabym poczytać opinie przed zakupem, bo sam podkład tani nie jest.